Brancheerfaren leder til nyoprettet Kompetencecenter

I Phønix Tag Materialer A/S arbejder vi altid for at tilbyde markedets bedste digitale og tekniske rådgivning samt logistikløsninger til vores kunder. Derfor styrker vi nu vores kunderettede service og rådgivning med etableringen af et Kompetencecenter for viden og rådgivning i Phønix Tag Materialer A/S.

Til Kompetencecenteret søger vi en brancheerfaren og kundeservicefokuseret leder til at stå i spidsen for etableringen og den daglige ledelse. Der er tale om en nyoprettet stilling, hvis fokus er at etablere et Kompetencecenter, som udfører salg og teknisk rådgivning til vores kunder, sikrer markedets bedste logistik og rådgiver vores kunder i digitale værktøjer.

Kompetencecenteret bliver et stærkt, naturligt bindeled mellem vores produktion, salg og logistik, og som leder af afdelingen vil din dag være et miks af lavpraktiske dagligdags opgaver i det ene øjeblik, og opgaver helt ”oppe i helikopteren” i det næste.

Med reference til Salgs- og Marketingdirektøren får du ansvaret for den daglige ledelse af 3 erfarne medarbejdere i Kompetencecenteret. Kompetencecenteret er en del af vores samlede salgsorganisation, som også rummer en marketingafdeling samt eksterne kundekonsulenter og uddannelsesteam, som hver dag arbejder for at sikre, at vores kunder oplever sig sat i centrum.

Dine primære arbejdsopgaver

  • Du leder Kompetencecenteret med 3 medarbejdere i direkte reference.
  • Du og teamet yder telefonisk kundesupport og teknisk rådgivning til kunderne, og sikrer etableringen af systematiske processer for videndeling på området internt i teamet.
  • Du er ansvarlig for teamets ordrebehandling i AX2012, og foretager herunder også opfølgning på, at vedtagne salgs- og leveringsbetingelser bliver overholdt af virksomhedens logistikpartnere, og at disses leveringsperformance følger vores høje kvalitetskrav.
  • Du varetager den løbende koordination med produktionen og lageret omkring leverings flow, og bidrager til et stærkt samarbejde imellem afdelingerne.
  • Du sikrer, at Kompetencecenterets medarbejdere yder optimal back-office support for de kørende salgskonsulenter i Salg-og Marketingafdelingen.
  • Med din motiverende og nærværende ledelsesstil bidrager du til en stærk holdånd og trivsel i Kompetencecenteret specifikt, og i Salg- og marketingafdelingen generelt.
  • Du deltager hyppigt i tværgående projektsamarbejder med andre afdelinger omkring tilpasninger af interne processer og arbejdsgange i virksomheden.

De rette faglige egenskaber
Den rette kandidat til denne stilling har en relevant byggeteknisk eller håndværksmæssig baggrund. Har du også nogle års praktisk erfaring fra byggebranchen, gerne inden for tagdækning, eller som alternativ erfaring fra en back-office salgsfunktion i en produktionsvirksomhed eller tilsvarende er dette en klar fordel.

Desuden er det qua den store tværorganisatoriske tværflade i stillingen og Kompetencecenterets nøgleposition nødvendigt, at du ikke er uprøvet som leder. Derfor fordres gerne 2-3 års ledelseserfaring, eller andre kompetencegivende forudsætninger til at komme i betragtning til denne stilling. Desuden vil erfaring med ordrebehandling i AX2012 være en fordel, men det er ikke et krav.

De rette personlige egenskaber 
Der er tale om en stilling, hvor din evne til at se med kritiske og fornyende briller på eksisterende arbejdsgange bliver bragt i spil, når du sammen med teamet skal optimere de interne arbejdsgange. Derfor søger vi en person, som besidder et godt selvmotiverende drive, og trives med opgaver, som i en vis udstrækning er åben for fortolkning, hvad den optimale løsning angår. En vigtig del af denne stilling omhandler etableringen af systematiske processer for videndeling inden for tekniske rådgivning internt i teamet, så det er en forudsætning, at du af natur er struktureret i din måde at arbejde på, og interesserer dig for løbende dokumentation af best-practice.

Vi er en virksomhed, hvor vi gerne hjælper kolleger på tværs af ansvarsområder og hierarkier, fordi vi tror på, at det er sådan, at de bedste resultater opnås til glæde for vores kunder. Derfor er det vigtigt, at du er typen, som forstår, at det ikke nytter noget at vinde med eget team, hvis det sker på bekostning af resultaterne i andre afdelinger. 

Vi ønsker, at du er en rigtig teamplayer med gode sociale og menneskelige færdigheder. Det er en vigtig egenskab hos os, fordi vi er en virksomhed med stærke kollegiale relationer, og et godt sammenhold. Det afholder os imidlertid ikke fra at tage en god, faglig diskussion, og derfor må du være en dygtig kommunikator, som evner at få modsatrettede synspunkter til at mødes, når vi sammen skal skabe de optimale løsninger til vores kunder. 

Vi tilbyder dig
I Phønix Tag Materialer A/S bliver du del af én af Danmarks ledende producenter af tagpap til bolig, erhvervs- og offentlige byggerier. Vi samarbejder med Danmarks førende tagentreprenører og byggecentre, og vores produkter er markedsledende indenfor bitumenbaseret tagpap og relaterede produkter. Vi er foregangsvirksomhed, når det gælder udvikling, kvalitetssikring, logistik samt information om projektering og vejledning, og tilbyder dig en vigtig rolle heri, som leder af Kompetencecenteret.

Phønix Tag Materialer A/S er en del af Nordic Waterproofing A/S, og selskaberne deler matrikel i Vejen. Vi er en arbejdsplads med høj anciennitet, og en stor del af kulturen hos os bygger på vores leveregler. Vores kultur er også kendetegnet ved vores ekstraordinært stærke samarbejdsrelationer, en uformel omgangstone med plads til humor, og en flad organisationsstruktur, som gør, at den enkelte har rammerne til at yde sit bedste. Dette har i flere år har gjort os til én af Danmarks Bedste Mellemstore Virksomheder® ifølge vores medarbejdere. 

Hos medarbejder hos os får du firmabetalt sundhedsforsikring samt tandforsikring, adgang til OfficeFit træning i arbejdstiden, frugtordning, samt løn efter kvalifikationer. Du får derudover også adgang til massageordning, kantineordning, medarbejderrabatter på eksempelvis fitnesscenter og mange sjove aktiviteter igennem vores personaleforening. 

Ansøgning og kontakt
Har du spørgsmål omkring denne stilling, er du velkommen til at kontakte HR-chef Nanna Drost Clausen på telefon 40 64 56 16. Henvendelse vedrørende stillingen kan ske alle hverdage i tidsrummet kl. 14.00-15.00.

Vær opmærksom på, at vi også inden ansøgningsfristen udløb inviterer kandidater ind til samtale, så tøv ikke med at sende os din ansøgning via linket her på siden. Vi modtager ikke ansøgninger på mail. 

Du kan læse mere om vores rekrutteringsproces på vores hjemmeside:
https://www.phonixtagmaterialer.dk/job-karrier

Kontakt
Kenneth Vraa 
Salgs-og Marketingdirektør
 30 76 05 80

Ansøgningsfrist
25-10-2020
 
Tiltrædelsesdato
Start hurtigst muligt
 
Kategori
Salg
 
Arbejdssted
Vejen
 
 
Kontakt
Kenneth Vraa 
Salgs-og Marketingdirektør
 30 76 05 80
 
Medarbejdere hos Phønix Tag Materialer, som er klar til at hjælpe dig

Kontakt os

Vi sætter en ære i at forsyne forskellige aktører i byggebranchen med gennemtestede kvalitetsprodukter, der hjælper med at holde Danmarks tage tætte.

79 96 21 00

43 66 21 60

HAR DU SPØRGSMÅL?

Vi er klar til at hjælpe

I Vejen

Tlf. 79 96 21 00
Man – torsdag 7.30 - 16.00
Fredag 7.30 – 15.00

I Greve

Kontakt kundeservice hos phoenix tag materialer

Tlf. 43 66 21 60
Man – torsdag 7.00 - 15.00
Fredag 7.00 – 14.00