"Mærke" Festival 2015

Festival hvor overskuddet går til Julemærkefonden

 

Festivalen er for alle voksne og børn. I alt har vi plads til 1.000 mennesker til arrangementet.

Festivalen er en hel dag fyldt med masser af fantastiske indslag primært musikalske.


Arrangementet afholdes på fabrikken i Vejen, hvor der opsættes en stor scene med professionelt lys og lyd udstyr. Ud over en masse musik og andre spændende indslag vil der også være boder med mad og drikkevarer, somfestivaldeltagerne kan købe.


Derudover vil der være lotteri og specielle børneaktiviteter. Julemærkefonden får også en stand, hvor de kan sælge deres forskellige produkter, som også indgår i hjælpearbejdet. Alt sammen skal være med til at generere et så stort overskud som muligt, som vi kan videregive til Julemærkefonden.


Arrangementet kører fra kl. 14.00 til 21.00 og afsluttes med fyrværkeri (sponseret). Til at stå for hele det musikalske program og konferencier på dagen, har vi allieret os med sanger og ambassadør for Julemærkefonden,Stig Rossen.

 

 

 

HISTORIEN BAG 

I starten af 2014 besøgte vores personaleforening Julemærkehjemmet i Kollund. Et hjem hvor børn bliver børn igen. Et Julemærkehjem er ikke, som mange tror, kun et hjem for overvægtige børn, men et hjem for børn, der er startet livet med dårlige odds og på kort tid får chancen for at starte forfra, blive klædt på til livets strabadser og kan mærke, at livet igen er værd at leve.

 

Efter besøget kan alle der var med, mærke, at det er et projekt, der fortjener mere opmærksomhed. I august 2014 inviterer vi Julemærkehjemmet i Kollund på besøg i Vejen. Børnene deltog i vores Åbent Hus arrangement og endnu flere medarbejdere mærker den forskel, et Julemærkehjem kan gøre.


Samtidig med besøget fra Kollund starter vi et projekt op i SU (Samarbejdsudvalget) med arbejdstitlen Operation Dagsværk. Meget hurtigt står det klart, at projektet skal have tre hovedpunkter:


Samarbejde, Profilering & Socialt arbejde.

 

Medarbejdere hos Phønix Tag Materialer, som er klar til at hjælpe dig

Kontakt os

Vi sætter en ære i at forsyne forskellige aktører i byggebranchen med gennemtestede kvalitetsprodukter, der hjælper med at holde Danmarks tage tætte.

79 96 21 00

43 66 21 60

HAR DU SPØRGSMÅL?

Vi er klar til at hjælpe

I Vejen

Tlf. 79 96 21 00
Man – torsdag 7.00 - 15.30
Fredag 7.00 – 14.30

I Greve

Tlf. 43 66 21 60
Man – torsdag 6.30 - 15.00
Fredag 6.30 – 13.00