Nordic Waterproofing blandt Danmarks bedste arbejdspladser

Gruppebillede af medarbejdere hos Phønix Tag Materialer / Nordic Water Proofing

- Det fortæller os, hvor vi forsat kan blive bedre, siger HR-chef Nanna Drost Clausen

Allerede en af Danmarks allerbedste mellemstore arbejdspladser – og med ambitioner om at blive bedre.

Sådan er status for tagpap-producenten Nordic Waterproofing i Vejen, som sent tirsdag aften i Cirkusbygningen i København var blandt de 40 bedste mellemstore arbejdspladser i den landsdækkende Great Place to Work- kåring.

Det endte med en placering som nummer 27 i kategorien Danmarks Bedste Mellemstore Arbejdspladser, og HR-chef Nanna Drost Clausen er ydmyg og stolt på de godt 80 medarbejderes og virksomhedens vegne.

- Vi er glade for, at vi opnåede så flot en placering, og det giver os et godt input til, hvor vi skal arbejde videre for at gøre virksomheden til en endnu bedre arbejdsplads, og få en bedre placering til næste år, siger Nanna Drost Clausen.

Great Place to Work Phønix Tag Materialer
Medarbejdere og ledelse fra Nordic Waterproofing, Phønix Tag Materialer og Hetag Tag Materialer var sent tirsdag aften blandt de bedste mellemstore arbejdspladser i den landsdækkende Great Place to Work-kåring

Det er virksomhedens egne medarbejdere, som har sikret virksomheden den flotte placering i en anonym trivselsmåling og kulturevaluering, som er foretaget af konsulent- og analysevirksomheden Great Place to Work.

 - Vi kan se, at medarbejderne er stolte over at arbejde for os. Det betyder noget, at vi støtter Julemærkefonden, Familier med Kræftramte Børn samt Hospitalsklovnene - og at vi har startet en uddannelse for at få skoletrætte unge i arbejde i tagdækkerfaget, siger Nanna Drost Clausen.

 Hun er glad for, at den uafhængige pris viser, at virksomhedens tiltag for at øge trivslen virker i praksis.

 Resultatet dækker Nordic Waterproofing og datterselskaberne Phønix Tag Materialer og Hetag Tagmaterialer. Sidstnævnte har base i Hedensted.

Medarbejdere hos Phønix Tag Materialer, som er klar til at hjælpe dig

Kontakt os

Vi sætter en ære i at forsyne forskellige aktører i byggebranchen med gennemtestede kvalitetsprodukter, der hjælper med at holde Danmarks tage tætte.

79 96 21 00

43 66 21 60

HAR DU SPØRGSMÅL?

Vi er klar til at hjælpe

I Vejen

Tlf. 79 96 21 00
Man – torsdag 7.00 - 15.30
Fredag 7.00 – 14.30

I Greve

Tlf. 43 66 21 60
Man – torsdag 6.30 - 15.00
Fredag 6.30 – 13.00