Phønix Tag Materialer sætter tal på DGNB-påvirkningen

Rambølls domicil i Esbjerg er et eksempel på et DGNB-certificeret byggeri, hvor Phønix Tag Materialers tagpap er anvendt

Phønix Tag Materialer gør det let for bygherre og rådgivere at vurdere tagpaps bidrag til bæredygtigt byggeri

Sammen med Rambøll har den danske producent af tagpap, Phønix Tag Materialer, vurderet hvordan virksomhedens produkter har indvirkning på en DGNB-certificering.

Rådgiver og bygherre kan med DGNB vurdere, hvad valg af produkter betyder for miljøet, for mennesker og for den samlede økonomi. Det gavner ikke kun en bæredygtig udvikling, men gør også bygningen mere værd.

”Det er naturligt for os at dokumentere, hvordan vores produkter spiller ind i et bæredygtigt byggeri. Vi vil tage ansvar for miljø og mennesker,” siger salgs- og marketingdirektør Kenneth Vraa fra Phønix Tag Materialer.

Dokumentationsmappe til DGNB-konsulenten

Rambøll har samlet og udarbejdet en dokumentationspakke, der gør det nemt for DGNB-konsulenter og -auditors at vurdere, hvad Phønix Tag Materialers produkter bidrager med og skal dokumentere i en DGNB certificering. Resultaterne er også beskrevet i en kortere brochure.

”Phønix Tag Materialer bevæger sig med DGNB-dokumentationspakken mod en transparens af deres produkter. Denne dokumentationspakke gør det nemt for virksomheden at kommunikere, hvordan deres produkt bidrager til en bygnings DGNB-certificering,” siger Andreas Qvist Secher, der er Senior Bæredygtighedskonsulent hos Rambøll.

Phønix Tag Materialer udvikler tagprodukter, der har en levetid på mindst 50 år, når man bruger SBS-underpap og -overpap. Det konkluderer det uvildige organ ETA Danmark på baggrund af nylige feltundersøgelser fra Statens Byggeforskningsinstitut.

Dokumentationspakke til rådgiver og DGNB-konsulent:

Hvis du sidder som rådgiver, DGNB-konsulent eller -auditor kan du bestille den komplette dokumentationspakke ved at kontakte:

Projekt- og bæredygtighedschef og DGNB-konsulent
Dorthe L. Hartung
T. 40 64 52 41
E. dor@phonixtagmaterialer.dk

 

Medarbejdere hos Phønix Tag Materialer, som er klar til at hjælpe dig

Kontakt os

Vi sætter en ære i at forsyne forskellige aktører i byggebranchen med gennemtestede kvalitetsprodukter, der hjælper med at holde Danmarks tage tætte.

79 96 21 00

43 66 21 60

HAR DU SPØRGSMÅL?

Vi er klar til at hjælpe

I Vejen

Tlf. 79 96 21 00
Man – torsdag 7.00 - 15.30
Fredag 7.00 – 14.30

I Greve

Tlf. 43 66 21 60
Man – torsdag 6.30 - 15.00
Fredag 6.30 – 13.00