Årets lærling tog Coronainitiativ for at hjælpe sin virksomhed

Årets lærlingeprisvinder i DI Sydjylland, tidligere laborantlærling Jeanne Piester Christiansen, tog et selvstændigt initiativ for at hjælpe sine kolleger og sin virksomhed Nordic Waterproofing igennem Covid-19.

Jeanne speedede sin egen oplæringsplan op, så hun hurtigt kunne løse alle opgaver, hvis en kollega skulle blive syg.

Og hun gik samtidig i frivillig selvisolation i sin fritid for ikke selv at blive ramt af Covid-19 og smitte kollegerne. Det har betydet, at hun har sat sociale aktiviteter med venner og familie på standby, fortæller personalechef Nanna Drost Clausen.

”Jeg er knaldstolt over, at vores første elev i nyere tid bliver årets lærling efter at have taget et særligt socialt ansvar. Hun har på rekordtid kunnet løse opgaver på egen hånd, og hun har en varm og vindende personlighed ”, siger Nanna Drost Clausen.

 

Rykkede teltpælene op for at få læreplads

Jeanne Piester Christiansen flyttede 164 kilometer fra Holstebro til Vejen for at få sin læreplads. Hun faldt for et anderledes jobopslag og muligheden for at få varierende opgaver, siger hun.

”Det var en anderledes og spændende udfordring, som jeg med glæde ville tage op, og en anderledes måde at komme ind i laborantfaget på. Man har været åbne over for det, som jeg er kommet med. Derfor er jeg vokset med opgaverne og fået faglig selvtillid”, siger Jeanne Piester Christiansen.

For DI er det vigtigt at få uddannet flere elever og lærlinge. Der nogle fantastiske muligheder, ikke mindst på det tekniske og naturvidenskabelige område.

”Som næstformand for DI Sydvestjylland og den lokale repræsentant for DI i Vejen er jeg ekstra glad for, at vi med valget af Jeanne har fundet en rigtig rollemodel. Vi har brug for unge, der kan vise andre unge, at det faktisk er ret fedt at tage en uddannelse på en virksomhed, fordi det giver så mange muligheder fremadrettet, siger næstformand i DI Sydvestjylland adm. direktør Carsten Jespersen, KE Fibertec A/S.

Arbejdede med grønne teknologier

På det faglige område har Jeanne afsluttet praktikforløbet med to flotte 10-tal både for hendes skriftlige praktikprøve og afslutningsprojekt, der handlede om udvikling af en grønnere overfladebelægning, der kan indgå i produktionen af tagpap.

Medarbejdere hos Phønix Tag Materialer, som er klar til at hjælpe dig

Kontakt os

Vi sætter en ære i at forsyne forskellige aktører i byggebranchen med gennemtestede kvalitetsprodukter, der hjælper med at holde Danmarks tage tætte.

79 96 21 00

43 66 21 60

HAR DU SPØRGSMÅL?

Vi er klar til at hjælpe

I Vejen

Tlf. 79 96 21 00
Man – torsdag 7.00 - 15.30
Fredag 7.00 – 14.30

I Greve

Tlf. 43 66 21 60
Man – torsdag 6.30 - 15.00
Fredag 6.30 – 13.00