Tagdækker-succesen fortsætter – vi gør klar til næste sæson!

Holdfoto af Tagdækker Trainee elever

I foråret fik 19 unge en ny retning i livet gennem tagdækker-trainee-forløbet hos Phønix Tag Materialer i Vejen. Et forløb, der havde opbakning fra både ministerium og jobcentre landet over, og som har sendt nye tagdækkere op på de danske tage fra Limfjorden til Køge Bugt.Nu går det næste kapitel af succesen i gang. Tirsdag 13. august tager samarbejdspartnerne hul på at sende endnu et hold tagdækker-trainees igennem det intense forløb.Det sker på Hotel Trinity i Fredericia fra kl. 9 – 15. Her mødes praktikvirksomheder, jobcentre, repræsentanter for Styrelsen for Arbejdsmarked og Rekruttering (STAR) til debat og netværk.Første hold af trainees begyndte i marts, og mange af dem har i dag fået tilbudt job eller læreplads hos private tagdækkere over hele landet. Det er resultatet af et unikt og nytænkende bredt samarbejde til gavn for både ledige unge og for en hel branche, der mangler arbejdskraft. Ud over de allerede nævnte har også Learnmark Horsens, en række partnervirksomheder samt 3F været vigtige medspillere undervejs mod målet. Med forløbet bliver der rakt ud efter ledige unge, der endnu ikke er klar til en erhvervsuddannelse. Mange af dem har flere nederlag i bagagen – forløbet skal give dem en ny start og forhåbentlig en ny og holdbar retning i livet. Desuden får de ledige et døgn sammen med coach BS Christiansen, hvor formålet ikke mindst er at lære sig selv og sit potentiale bedre at kende. BS Christiansen vil naturligvis også være til stede på dagen. Vi håber, at I har tid til at deltage i starten på næste kapital af dette usædvanlige projekt, hvor en privat virksomhed har taget initiativ til at starte et opkvalificerende forløb til gavn for en hel branche. 

Fakta

Hele 19 elever gik videre i job og uddannelse efter et helt nyt og utraditionelt tiltag for at få nye tagdækkere i gang. Nu starter næste sæson.

Fakta

Hele 19 elever gik videre i job og uddannelse efter et helt nyt og utraditionelt tiltag for at få nye tagdækkere i gang. Nu starter næste sæson.

Medarbejdere hos Phønix Tag Materialer, som er klar til at hjælpe dig

Kontakt os

Vi sætter en ære i at forsyne forskellige aktører i byggebranchen med gennemtestede kvalitetsprodukter, der hjælper med at holde Danmarks tage tætte.

79 96 21 00

43 66 21 60

HAR DU SPØRGSMÅL?

Vi er klar til at hjælpe

I Vejen

Tlf. 79 96 21 00
Man – torsdag 7.00 - 15.30
Fredag 7.00 – 14.30

I Greve

Tlf. 43 66 21 60
Man – torsdag 6.30 - 15.00
Fredag 6.30 – 13.00