Tagpappens grundbog i ny udformning

Ny og revideret udgave af tagpappens håndbog, PTM-anvisningerne, er ude.

PTM-anvisningerne viderefører indholdet fra tagpapbranchens tidligere TOR-anvisninger, med opdateret information om materialekrav, projektering og praktiske erfaringer.

Alle afsnit er revideret, men der er også tale om nyskrevne afsnit om:

  • Tagterrasser
  • Tagisolering
  • Underlagskrav, blandt andet med de nye lunkekrav

Opdateres løbende på nettet

På hjemmesiden opdaterer Phønix Tag Materialer PTM-anvisningerne løbende, og det er muligt at tilmelde sig et nyhedsbrev, så man løbende får besked, når anvisningerne bliver ajourført. Det kan man gøre på https://www.phonixtagmaterialer.dk/ptm-anvisninger

I forbindelse med opdateringen kommer PTM-anvisningerne også i en trykt papirudgave i hæfteform, fordi der har været stor efterspørgsel fra branchefolk:

”Vi oplever, at rådgiverne efterspørger en fysisk håndbog, de kan have stående i deres eget bibliotek. Det er fint nok at have tingene digitalt, men der er bare et behov for at have nogle håndbøger, som man hurtigt kan slå op i og henvise til, når man laver sit udbudsmateriale,” siger Phønix Tag Materialers salgs- og marketingdirektør Kenneth Vraa.

Den trykte udgave sendes til arkitekter, konstruktører, ingeniører, rådgivere og tagdækkere.

Tagpappens opslagsværk, PTM-anvisningerne, bruges som et værktøj for den projekterende arkitekt. På billedet projektchef Dorthe L. Hartung fra Phønix Tag Materialer og partner og afdelingsleder i Horsens Bo Haugland Andersen fra Arkitektfirmaet Vallentin Haugland A/S

Medarbejdere hos Phønix Tag Materialer, som er klar til at hjælpe dig

Kontakt os

Vi sætter en ære i at forsyne forskellige aktører i byggebranchen med gennemtestede kvalitetsprodukter, der hjælper med at holde Danmarks tage tætte.

79 96 21 00

43 66 21 60

HAR DU SPØRGSMÅL?

Vi er klar til at hjælpe

I Vejen

Tlf. 79 96 21 00
Man – torsdag 7.00 - 15.30
Fredag 7.00 – 14.30

I Greve

Tlf. 43 66 21 60
Man – torsdag 6.30 - 15.00
Fredag 6.30 – 13.00