Nyt opslagsværk for tagpap

Ny taghåndbog giver tagdækkermester Jan Simson fra Dansk Tagdækning adgang til de informationer han har behov for i forbindelse med et projekt

Ny taghåndbog giver tagdækkermester Jan Simson fra Dansk Tagdækning Aps adgang til de informationer han har behov for i forbindelse med et projekt.

Phønix Tag Materialer lancerer et nyt elektronisk opslagsværk, der fortæller, hvordan virksomhedens tagpap anvendes korrekt, siger salgs- og marketingdirektør Kenneth Vraa.

- Den nye taghåndbog skal gøre det nemt for tagdækker, rådgiver og bygherre at finde de rigtige tekniske informationer, der giver et sikkert og tæt tag, som de har glæde af i årtier, siger Kenneth Vraa.

Med den nye Taghåndbog kan man søge frit i virksomhedens PTM-anvisninger, og dermed hurtigt få viden om for eksempel korrekt ventilation af tagkonstruktioner eller korrekt opbygning af tagterrasser.

- Man kan danne sin egen PDF med udvalgte informationer til et projekt, eller brugeren kan bestille en trykt udgave af PDF’en hos os, siger Kenneth Vraa.

Taghåndbogen findes her https://www.phonixtagmaterialer.dk/ptm-anvisninger 

Medarbejdere hos Phønix Tag Materialer, som er klar til at hjælpe dig

Kontakt os

Vi sætter en ære i at forsyne forskellige aktører i byggebranchen med gennemtestede kvalitetsprodukter, der hjælper med at holde Danmarks tage tætte.

79 96 21 00

43 66 21 60

HAR DU SPØRGSMÅL?

Vi er klar til at hjælpe

I Vejen

Tlf. 79 96 21 00
Man – torsdag 7.00 - 15.30
Fredag 7.00 – 14.30

I Greve

Tlf. 43 66 21 60
Man – torsdag 6.30 - 15.00
Fredag 6.30 – 13.00