Nyt paptag på en weekend

Nyt tagpaptag på børnenes legehus
Boligejere og sommerhusejere, der ønsker at gå sommeren i møde med nyt tagpap på fx carporten, garagen, legehuset, sommerhuset eller udhuset, kan hurtigt, nemt og sikkert udføre arbejdet med egne hænder – endda helt uden brug af svejseflamme og gasflaske. Kodeordet er selvbyggerpap. Det er bare at rulle ud, sømme fast og nyde resultatet.
 
Selvgjort er velgjort. Og oven i købet nemt. I hvert fald når det gælder lægning af tagpap. Det er Phønix Tag Materialer A/S, som har udviklet en pap, specielt til gør-det-selv-folket. Selvbyggerpappen kræver hverken svejseflamme eller gasflaske: Det er bare at rulle ud, klæbe sammen og sømme fast.
 
  • Brugen af svejseflamme har altid givet tagdækning ry for at være en kompliceret sag, men med selvbyggerpap kan alle være med – man behøver ikke at være handyman med stort H
Selvbyggerpap fra Phønix Tag Materialer A/S
 
 
Nybyg og renovering Selvbyggerpappen kan bruges som renoveringsløsning på eksisterende paptage eller på helt nye tage. På nye tage skal hældningen være minimum 20 cm. pr. meter, mens kravet er 5 cm ved renovering af eksisterende tage. Opfyldes kravene er pappen velegnet til alle småhuse: Garager, carporte, udhuse, legehuse, tilbygninger, stalde, lader, skure, sommerhuse, annekser osv. Eneste betingelse er, at underlaget er sømbart, fx brædder eller krydsfiner.  
  • En ubrudt tagflade, altså uden fx tagbrønde, ovenlys og lignende, er ideel. Men har man sådanne forhindringer, findes der også en løsning på det.
     

 Godt i gang Med de rette råd er også planlægning af arbejdet og beregning af materialeforbrug, en smal sag:Gå op på taget, tjek alle forhold og lav samtidig en målfast tegning af taget – så er du godt på vej.Når alle materialer er indkøbt, er det bare at gå i gang. Arbejdet kan næsten sammenlignes med at tapetsere en væg: Banerne lægges ud og rettes til efter den foregående, derefter fjernes slipfolien på oversiden og der sømmes fast. Og så er det i øvrigt en rigtig god idé at iføre sig gummisko – de sikrer, at du ikke beskadiger tagpappen og laver trædemærker. Samtidig står du bedre fast - også i modvind.  Guide til selvbyggere Phønix Tag Materialer har udgivet en guide til selvbyggere, der trin for trin viser, hvorledes tagpappen lægges korrekt. Både på tagfladen, ved sternkanter, tagbrønde, tagrygge osv. Guiden er rigt illustreret og indeholder samtidig indkøbsliste, beregningsmodeller, praktiske råd og meget mere. Hent den gratis hos nærmeste Phønix Tag Materialer forhandler, som oplyses på tlf. 79 96 22 88 eller download den direkte her 

Pas godt på dit nye tag
Dit nye tag fortjener at holde i rigtigt mange år, så sørg for vedligeholdelse og periodisk eftersyn. Undersøg taget engang imellem. Sørg for, at taget er ryddet for blade, sten og andet snavs og se efter, at bladfang er monteret og renset for blade. Så forebygger du også, at der opnår unødvendige skader på dit tag.
 
Medarbejdere hos Phønix Tag Materialer, som er klar til at hjælpe dig

Kontakt os

Vi sætter en ære i at forsyne forskellige aktører i byggebranchen med gennemtestede kvalitetsprodukter, der hjælper med at holde Danmarks tage tætte.

79 96 21 00

43 66 21 60

HAR DU SPØRGSMÅL?

Vi er klar til at hjælpe

I Vejen

Tlf. 79 96 21 00
Man – torsdag 7.00 - 15.30
Fredag 7.00 – 14.30

I Greve

Tlf. 43 66 21 60
Man – torsdag 6.30 - 15.00
Fredag 6.30 – 13.00