Den bæredygtige dokumentation

Hvor sætter man ind, så det har den største positive effekt for miljøet? Det starter med data og indsigt i egen forretning. Hos Phønix Tag Materialer lægger vi vægt på at være transparente, og vi følger internationalt anerkendte standarder for rapportering og dokumentation.

Desuden er det afgørende for os at kunne levere fyldestgørende information og dokumentation til vores kunder, som gør det nemt og gennemsigtigt for dem at benytte vores materialer i bæredygtigt byggeri.

88%Afdentagpapvisælgererdækketafenepd

EPD’er: Dokumentation for livscyklussen
Vores samarbejdspartnere skal hurtigt kunne finde de relevante oplysninger om vores produkters miljøpåvirkning. Derfor har vi fået udarbejdet produktspecifikke miljøvaredeklarationer (EDP’er) for 88% af vores solgte produkter. Find vores EPD’er, og læs mere her.

DGNB: Dokumentationspakke til dit certificerede byggeri
Når du opfører certificeret byggeri, er dokumentationen vigtig at have på plads. Derfor har Phønix Tag Materialer udarbejdet en DGNB-dokumentationspakke, så du hurtigt kan finde ud af, hvordan vores produkter bidrager til din certificering. Hent den her, og læs mere.

PTM-anvisninger: Din guide til et veludført byggeri
En forudsætning for mere bæredygtigt byggeri er, at byggeriet udføres korrekt. Derfor stiller Phønix Tag Materialer sin årelange erfaring og ekspertise til rådighed i PTM-anvisningerne, der guider både den projekterende og tagdækkeren til at lave løsninger, der holder. Find anvisningerne, og læs mere her.

Svanemærket: Hjælp til at bygge bæredygtigt
At bygge Svanemærket, stiller krav til leverandørerne har deres dokumentation på plads. Phønix Tag Materialer er allerede på forkant med udviklingen og har registreret langt de fleste byggematerialer i Miljømærkning Danmarks database. Databasen er et register over byggeprodukter, som kan bruges i Svanemærket byggeri. Se eksempler på Svanemærkede byggerier her.

TGA-levetider: Dokumentation for lang levetid
Traditionelt har man kunnet forvente en levetid på ”mellem 30 og 35 år”, når man har valgt et tag med tagpap. Men Phønix Tagpap Materialer har via en uafhængig Teknisk Godkendelse til Anvendelsen (TGA) fået dokumentation for, at vores to-lags SBS-løsning har en estimeret levetid på mindst 50 år. Læs mere her.

Forpligtende medlemskaber
Derudover kan du også læse, hvordan Phønix Tag Materialer arbejder med

Kontakt os

Dorthe L. Hartung

Projekt- og bæredygtighedschef

Telefon: 40 64 52 41 E-mail: dor@ptm.dk

Dorthe
expand_less