Årets lærling tog corona-initiativ for at hjælpe sin virksomhed

Årets lærlingeprisvinder i DI Sydjylland tog initiativ for at hjælpe sine kolleger og virksomhed igennem Covid 19

IMG 2815
Laborantelev Jeanne Piester Christiansen modtager prisen som årets elev efter blandt andet at have taget et selvstændigt socialt ansvar for sine kolleger og virksomhed. Foto: Finn Jernø

Årets lærlingeprisvinder i DI Sydjylland, tidligere laborantlærling Jeanne Piester Christiansen, tog et selvstændigt initiativ for at hjælpe sine kolleger og sin virksomhed Nordic Waterproofing igennem Covid-19.

Jeanne speedede sin egen oplæringsplan op, så hun hurtigt kunne løse alle opgaver, hvis en kollega skulle blive syg.

Og hun gik samtidig i frivillig selvisolation i sin fritid for ikke selv at blive ramt af Covid-19 og smitte kollegerne. Det har betydet, at hun har sat sociale aktiviteter med venner og familie på standby, fortæller personalechef Nanna Drost Clausen.

”Jeg er knaldstolt over, at vores første elev i nyere tid bliver årets lærling efter at have taget et særligt socialt ansvar. Hun har på rekordtid kunnet løse opgaver på egen hånd, og hun har en varm og vindende personlighed ”, siger Nanna Drost

Årets Elev 05 @Jonasfotografilowres

Rykkede teltpælene op for at få læreplads
Jeanne Piester Christiansen flyttede 164 kilometer fra Holstebro til Vejen for at få sin læreplads. Hun faldt for et anderledes jobopslag og muligheden for at få varierende opgaver, siger hun.

”Det var en anderledes og spændende udfordring, som jeg med glæde ville tage op, og en anderledes måde at komme ind i laborantfaget på. Man har været åbne over for det, som jeg er kommet med. Derfor er jeg vokset med opgaverne og fået faglig selvtillid”, siger Jeanne Piester Christiansen.

For DI er det vigtigt at få uddannet flere elever og lærlinge. Der nogle fantastiske muligheder, ikke mindst på det tekniske og naturvidenskabelige område.

”Som næstformand for DI Sydvestjylland og den lokale repræsentant for DI i Vejen er jeg ekstra glad for, at vi med valget af Jeanne har fundet en rigtig rollemodel. Vi har brug for unge, der kan vise andre unge, at det faktisk er ret fedt at tage en uddannelse på en virksomhed, fordi det giver så mange muligheder fremadrettet, siger næstformand i DI Sydvestjylland adm. direktør Carsten Jespersen, KE Fibertec A/S.

Fakta

Arbejdede med grønne teknologier

På det faglige område har Jeanne afsluttet praktikforløbet med to flotte 10-tal både for hendes skriftlige praktikprøve og afslutningsprojekt, der handlede om udvikling af en grønnere overfladebelægning, der kan indgå i produktionen af tagpap.

Nyheder

Fugtkonference

Tilmeld dig 2-dages seminar om fugt

Kurset er er for dig som projekterer, det vil sige bygningskonstruktør, arkitekt eller ingeniør. Det handler om et tema, som er yderst aktuelt, nemlig fugt. Vi har samlet nogle af Danmarks førende eksperter, som giver dig den bedste viden.

Invitation. 2-dages seminar om fugt
expand_less